LPG- Kroppsbehandling

Mekanisk djup bindvävsmassage..

 
För första gången på väldigt länge så fick jag åla mig i min kroppsstrumpa för att få en kroppsbehandling med LPG. Eftersom den kan användas på så många olika sätt så tänkte jag ge det en chans också i min process till att läka kroppen. 

Men samtidigt även förena nytta med nöje. Min första prioritet är ju att den ska hjälpa till att lindra muskel-ledvärk, samt avkoppling för min kropp (och kanske knopp) men även så ska den på jobba lite med att reducera mina fettdepåer, reducera celluliter och på köpet få en slankare och fastare figur.

En kroppsbehandling pågår i 40 minuter. Börjar med rygg, rumpa och baksida lår. Idag då även mer fokus på mina skuldror, då det är där det låser sig mest i mina muskler. För att avsluta med mage och framsida lår.

Nu var ju jag jätte nervös eftersom detta blev som ett första besök för min del då maskinen har flyttat till nya lokaler och ägare, men så klev jag in på salongen och upptäcker att Carola skulle ta hand om mig. Den förra ägaren alltså. Så genast så släppte nervositeten.

Behandlingen flöt på hur bra som helst. Carola är en sån lätt person att prata med så inte ens en liten stund kändes det stelt. Som det annars kan vara vid nya besök.

Efter behandlingen så passade jag på att köpa ett kur-kort om 5 gånger. Medräknat denna gång så har jag 4 behandlingar kvar. Och lyckligtvis så löste Carola en tid för mig redan nästa torsdag igen då hon kan smita till salongen på hennes lunch och köra min behandling. 

Jag kommer ju inte bli återställd med hjälp av detta, men det kan förhoppningsvis bättra på läkningsprocessen i det stora hela. Men jag vill verkligen göra allt för att bli så bra som möjligt igen. Gärna så snart som möjligt också, men där vet jag att jag får tänka om. Små steg. 

Men skönt var det i alla fall och jag ser fram emot nästa behandling!