Väl utförd cup

Eskilstuna Basket Cup 2022

 
Det var riktigt nöjda tjejer som fick en varsin Cup t-shirt från Rickard på söndagsmorgonen.

Det har varit en riktigt intensiv helg för hela familjen. Men samtidigt så har det varit så roligt. Vi har inte haft många lediga stunder men vi hann med en lunch på lördagen, tillsammans med två av Viljas lagkamrater. Deras föräldrar tjänstgjorde under lunchen och hade då svårt att serva sina tjejer med lunch, men det fixade vi. 

Vi hade förvarnat våra tjejer om att de inte kunde gå på discot under lördagen, men med hjälp av lite trollstavar och Rickard som ställde upp så lyckades alla tre tjejer få gå. Och tjejernas i Viljas lag var överlyckliga över att Rickard följa dem (det krävs en ledare per lag på plats under discot, vilket Rickard är - ledare för Viljas lag alltså). 

Våra tjejer gjorde en fantastisk insats för sina lag under cupen. Det gick ju inte hela vägen, men de hade så kul och fick spendera sin helg med det som de tycker är roligast, tillsammans med vänner. Svårslaget. 

Jag är tacksam för att vi har fantastiska coacher i Mejas lag. Utan dem hade inte Meja tagit sig till sin match på andra sidan stan och därifrån, eller Vilja tagit sig från ena sidan stan till den andra. Utan dem hade Ninja gråtit hur mycket som helst på grund av en förlorad match i fredags, men de stöttade och peppade henne efteråt. Denna cup gjorde så Ninja växte som spelare. 

Men när cupen väl var avslutad igår sen efterniddag och vi kunde åka hem, så var det så skönt att lägga sig raklång i sängen i typ 20 minuter innan alla vanliga familjebestyr skulle skötas så som tvätt och handling. 

Nu är tjejernas träningslediga. Meja i en hel vecka. Vilja och Ninja hade bara dagens träning inställd, men tränar på onsdag igen. 

Ja, det går egentligen inte att beskriva denna helg, den måste helt enkelt upplevas. 
Nästa år tar vi nya tag och då ska logistiken fungera lite bättre för familjen. Det är mitt mål.

Men ja, vi är ett grymt team. Jag och Rickard ❤
 


1 Bitbox:

skriven

Så bra med lagsport för ungdomar och att föräldrar engagerar sig. Verkligen en insats för hela familjens hälsa!

Kommentera här: