Och så börjar den..

Sveriges tredje största basketcup..

 
Eskilstuna Basket Cup. Sveriges tredje största. Här hemma i vår stad, men vår klubb som arrangör. Hur coolt är inte det? Vi är taggade, både barnen som ska spela och vi föräldrar som ska tjästgöra under hela cupen. Även om vi inser att denna helg kommer att innebära en hel del stress och dåligt samvete för våra barn. Men samtidigt peppar vi oss själva över att vi gör detta just för våra barn.

Idag får jag köra taxiverksamhet mellan de tre idrottshallar som barnen ska spela match i. Rickard sitter i sekretariat från klockan 15:30-22:00 idag.

Imorgon mellan klockan 11:00 och 12:00 har jag bokat in lunch för familjen i vårt upptagna schema. För den timmen är den enda timmen på hela helgen som vi faktiskt är lediga samtidigt. Annars är vi på olika platser, olika tider. Jag vet att barnen så gärna vill vara med sina kompisar hela dagarna, men samvetet säger att vi måste vara tillsammans, en kort stund i alla fall. 

Det blir en intensiv helg. Som vi sett fram emot med skräckblandad förtjusning. Men jag lovar att jag ser fram emot att krya ner i sängen på söndag, redan nu. 

 
Mitt Basket Team är helt klart grymt!

Och jag är evigt tacksam för min partner in crime, pappan till barnen, som jobbar betydligt mer än många andra under den här cupen. Allt för att jag ska få lite avlastning. Då vi snällt måste tjänstgöra för tre stycken barn/lag. Han är nog mest grym!

 
Jag tog ut arbetstidsförkortning idag från lunch och har hunnit handla mellanmål och gjort i ordning kvällens matlådor som ska tas med överallt. En enkel pastasallad fick det bli. Frukt, dryck och mellisbars ska också packas ner i deras väskor. 

Jag tror vi har läget under kontroll nu. I alla fall för en stund ❤

Kommentera här: