En ny vecka att ta tag i

Ny vecka, nya tag heter det ju..

 
Jag vet fortfarande inte om jag har repat mig riktigt efter den intensiva helgen när tjejerna spelade sin efterlängtade Basketcup (finns att läsa här).
Det tog hårt på både kroppen och knoppen att vara igång så mycket. Men det blev välförtjänt vila för mig förra veckan.

Så nu ska jag väl ha lite extra ork denna vecka är planen. Fixa nytt pass för min del (barnen jagar jag fortfarande tider åt), återbesök hos fysioterapeuten och så blodgivning. 

Kroppen har känt okej den senaste veckan. Även om det gör ont så har det varit lättare att hantera. Är tacksam för mina små lunchvilor som jag kan ta i samband med att jag åker hem och jobbar på eftermiddagarna. Sen att jag får äta min lunch medan jag jobbar framför datorn, gör mig absolut ingenting. Detta är ett sätt som verkar funka för mig just nu.

Nu ska jag faktiskt ta mig ut på en kort promend tänkte jag. Eftersom jag lyckades sova i 10 minuter på lunchen idag så känns kroppen skapligt okej. Kanske vill Meja följa med. Hennes måndagsträningar har ju nu blivit pausade, så det är ju bara Vilja och Ninja som ska träna idag. Och jag har ju i alla fall 45 minuter på mig att promenera på så. 

Ha en fin start på veckan!

Kommentera här: