En lugn helg

Var precis vad jag behövde..

 
Lugna helger hör inte till vanligheten för vår familj. Men denna helg har precis gått i den stilen. Vilket behövs efter en stressig vecka både hemma och på jobbet. 

Vi startade vår lördag med att fira systersonen, kusinen Devin som fyllde 10 år tidigare i veckan. Det blev fika, utelek och kurragömma i lägenheten för barnen medan vi vuxna kunde sitta vid köksbordet och prata i det lugna. 

Och lagom till kvällen sen kom Anni och Devin hem till oss innan vi slöt upp med mamma/mormor vid stadens valborgsmässofirande på idrottsplatsen. Mormor bjöd barnbarnen på fiskedamm och pilkastning med vinst varje gång och så fick vi alla lotter. Men en chokladvinst på det.

Det var en lagom valborgseld som tändes på i eldkorgen. Mer än så behövdes inte. Jag tycker det var lyckat ur en barnfamiljs syn. Anni och Devin tog sen bussen hem och vi hemma kunde göra kväller. 

Likaså söndagen har varit alldeles lugn. Vi stod och tittade på medan Rickard såg till att lamporna på husvagnen fungerade då den ska besiktigas i veckan, sen är vi redo för säsongen.

En kort fika hemma hos Rickards mormor och morfar innan vi åkte hem för att laga lunch. Jag fick sen vila och sov säker i över en timme. Välbehövligt tyckte kroppen.
Men när jag väl vaknade kände jag mig lite för slö så jag tog mig en kort promenad på 2.26 km i lugn takt. 

Kvällen spenderades här hemma med att spela Bingolotto som vanligt på söndagar med min mamma. Jag tog hem en ny bingolott i vinst. Alltid något. Nu tittar familjen på Mästarnas Mästare.
Sen gör vi oss redo för en ny skol- och arbetsvecka!

Kommentera här: