Årets första camping

Så fick vi äntligen koppla på husvagnen..

 
Och styra mot Katrineholm och Djulöcamping. Farbror Nisse med familj åkte redan på onsdagen men vi ville vänta en dag extra på att Ninjas koppor verkligen skulle ha torkat innan vi åkte, så vi hade en välkomstkommité när vi kom. Efterlängtad camping med kusinerna tyckte tjejerna.

Nu hade vi inte alls tur med vädret. Det regnade för det mesta och var mulet. Men solen kunde slå sig igenom molnen vissa stunder.

 
En puss på badstranden tyckte jag var passande. Vi spelade Boule och sköt lite skott på basketplanen som fanns i anslutning till badplatsen.
Vilja tog dessutom årets första dopp dessutom. I väldigt kallt vatten. Starkt jobbat.

Nackdelen med campingen var internetmottagningen. Det funkade bra för mig att jobba mina timmar på fredagen med att vara uppkopplad mot jobbtelefonens internet, då vi kör Telia. Men i övrigt så har ju familjen Telenor och trots att campingen hade wifi, så var det inte alls dugligt. Men det positiva i det hela var ju att tjejerna inte riktigt använde sina telefoner som de annars kanske gör. Och jag också för den delen. Ganska skönt, men irriterande när man väl skulle använda den.

I övrigt var vi nöjda med campingen. Färscha servicehus och bra sortering för soporna. Naturnära. Lekplats för barnen. Basketplan för mina baskettokiga tjejer. 

 
Meja, som var på träningsläger med farfar kom till oss och spenderade natten mellan fredagen och lördagen, sen fick vi köra tillbaka henne till Sköldinge.

Och eftersom det var dåligt väder på lördagen så tog vi en utflykt till Vingåker. Jag hittade en klänning som jag förmodligen ska ha på mig på Galakvällen med jobbet om 2 veckor. Och självklart blev det en ny Muminmugg på Iittala Outlet medan vi ändå var i krokarna. En lunch på lokala pizzerian så styrde vi bilarna tillbaka till campingen.

Någon minigolf blev det inte heller då den var stängd på grund av dåligt väder. Nu tillhörde ju inte minigolfen själva campingen, utan den ägdes privat.

Söndagens morgon bestod av att packa ihop och bege sig hemåt. Vi bockar av 3 nätter i husvagnen för denna resa. Nu hinner vi lagom tvätta upp all tvätt och packa om våra väskor. Husvagnen kopplas på redan på fredag igen och 3 nätter till ska bockas för. Nu är sommaren på väg!