Från en kjol till en annan

Den obligatoriska fredagskjolen..

 
Sedan jag bytte avdelning på jobbet för snart 2 år sedan så har jag och min kollega haft en så kallad kjol-fredag. Det innebär att vi har kjol eller klänning på oss, just på fredagar. Andra dagar är ju också okej såklart. Under pandemin när vi varit inne på kontoret så har vi haf kjol/klänning på oss, men jag har slarvat när jag jobbat hemma. Vilket är synd, jag trivs ju riktigt bra i både klänning och kjol till vardags också.

Behöver dock se över mitt utbud av kjolar en aning, men snart är det ju vår och fina sommarkjolar anländer till butiker. Så jag kan lika bra vänta lite.

Klockan 15.00 slog klockan helg och jag fick stämpla ut och åka hem. Snabbt där bytte jag om till nästa kjol. Padelkjolen.

 
Ibland kommer Rickard över en ledig padeltid på fredagar som vi kan utnytta för mig att slå bollar. Min sociala krets kring padel är ju inte så stor, och jag själv är för feg för att hoppa in i en okänd grupp, så får det tyvärr blir Rickard som endast får bollar slagna på sig och jag själv får träna på just slag och positioner. Idag tränade vi dock mest på att hålla bollen i spel, så en korg lyckades vi tömma på 45 minuter. Och jag var helt slut när vår tid var ute. 

Det var helt klart skönt att byta om till myskläder efter träningen. Och så ska jag spendera kvällen i soffan framför tv.n med hela familjen.

Trevlig fredagskväll

Kommentera här: