Dagens träning..

Blev årets första cykeltur..

 
Det var en kylig morgon men vi hade beslutat att köpa nya cyklar till mig och Vilja idag. Min cykel blev tyvärr stulen när vi var bortresta och Viljas cykel blev stulen redan förra året men hon valde då en tillfällig cykel. Så nu valde vi att köpa två cyklar på en gång. 

Färdigmonterade cyklar i butik så kom vi snabbt iväg hemåt. Vi tog ett stopp vid Bollhuset, för att mäta hur långt vi kommit då. För att väl hemma sen kunna se hur långt det är mellan Bollhuset och vårt hem. Kanske kan cykling till och från träningar bli aktuellt för tjejerna i vår/sommar sen. 

Vi hade en hel del motvind, men trots det så tog det oss bara 33 minuter att ta oss hem. Totala cykelturen blev på 6,89 kilometer. När vi räknat bort sträckan innan Bollhuset så var sträckan mellan Bollhuset och hemmet 5.5 kilometer. Det kan bli en bra uppvärmning för tjejerna innan träning. 

Nu håller Rickard på att montera cykellås, cykelkorg och lampor. Sen är cyklarna redo att användas en hel del. Nu får kommunen och trafikverket vara lite snabba på att sopa bort allt grus så blir det dessutom skönare att cykla. 
1 Emma K:

skriven

Kul med nya cyklar. Synd att dom andra blev tagna.

Kommentera här: