Min post var bättre än din

Exakt 1 vecka kvar..

(null)

Dessa 10 veckor i evakueringslägenheten har gått väldigt fort må jag säga. Eller så beror det på att vi knappt varit hemma på grund av tjejernas aktiva vardagar. Visst har det varit trångt att gå från 125 kvadratmeter till ca 80 kvadratmeter boyta. Från att tjejerna haft varsitt rum till att dela rum. Så trångt att de dessutom haft endast sängar i sitt rum, utan mellanrum. Mysigt kanske, men inte hållbart i längden. Tror de längtar efter sin egen yta.

Igår kom posten. Att om exakt en vecka får vi beträda lägenheten igen. Att flytta en torsdag kanske inte är så roligt så vi kommer förmodligen flytta på fredagen. Men en hel del säckar med kläder och övriga textilier kan vi ju köra över i bil och så redan på torsdagen. Så det kändes som om min post var bättre än din igår.

Nu ska vi börja försöka packa ihop i denna lägenhet. Inte för att vi faktiskt tog med oss så mycket. På något vis har det ändå varit skönt att leva lätt. Två byråer har gått sönder så de ska bytas ut i samband med tillbakaflytt. Tur att fastighetsbolaget har en stor container här på gården som vi kan kasta såna saker i, så slipper vi ta oss till återvinningen själva. 

Hur som helst så ska det bli skönt att flytta hem igen. Börja stöka i ordning i alla rum och trädgård, lagom tills det är dags för semester!

Kommentera här: