Midsommar 2022

Ibland blir det inte som planerat..

 
Planerna var att spendera midsommar i husvagnen ute hos Rickards mormor och morfar med resten av hans familj men i och med att jag är förkyld så valde vi att ställa in. Jag är inte genomförkyld men förkyld nog att hålla mig hemma. 

Det blev inga glada miner hos tjejerna då vi alla hade sett fram emot detta. Men vi har fått göra det bästa av situationen i alla fall.

Igår använde vi oss av Handla hemma på vår Ica Maxi för första gången. Jag hade skrivit en inköpslista men Rickard ville gärna testa. Sagt och gjort så gick det på tio minuter att beställa och imorse fick han hämta upp vår beställning med vår midsommarmat. Nu menar han att vi aldrig mer ska åka och handla i en affär igen. Jag håller dock inte med, men det var riktigt smidigt.

Samtidigt som han åkte iväg och hämtade mat och köpte jordgubbar så tog jag och tjejerna oss ut på en promenad. Vilja och Ninja cyklade medan Meja gick bredvid mig. Skönt att starta med en promenad och innan det hann bli för varmt, även om det var 21 grader redan klockan 8 imorse. Rundan blev förvisso bara 2,83 km på 30 minuter men det räckte alldeles utmärkt.

Men trots att planerna ändrades så har vi haft oss en riktigt härlig midsommar här hemma. Bara familjen. Vi har ju ätit både midsommar mat och bakat den fantastiska Himmelsk Jordgubbstårta.

Vi får ta igen midsommar nästa år istället.
Men jag vill önska er en Glad Midsommar!

Kommentera här: