Hemester

Camping runt hörnet.. För tredje året i rad.

 
Långhelgen spenderades Parken Zoo camping och stugby. Hemester med andra ord. Det är tredje året vi är på Parken Zoo camping och stugby över nationaldags-helgen. Vi trivs riktigt bra på campingen med fräsht servicehus. Väldigt härlig personal i receptionen. Och närheten till allt.

Rickard och tjejer som slutade tidigare än mig åkte dit före och ställde upp husvagnen så allt var klart när jag kom dit. Kvällen spenderades i förtältet för mig och Rickard medan tjejerna låg i vår säng och tittade på tv.

 
När man bokar entré på Parken Zoo i samband med boendet så ingår två dagars entré till priset av 1. Det tycker jag är riktigt bra. Så på lördagen gjorde vi med oss matsäck, pastasallad och fika, innan vi begav oss till Parken. Lite drygt 2 timmar på zoo, med bra väderförhållanden gjorde vissa djur väldigt aktiva så det var roligt. Tjejerna gick runt på Lilla Zoo själva och klappade djuren medan jag och Rickard kunde njuta på picknickfilten i lugn och ro. 
Vi avslutade besöket med 3,5 timme på tivolit. Ninja vann en stor kartong med SportLunch.

 
Då vädret visade sig från den bästa sidan så passade vi på att spela minigolf. Det har blivit lite av en tradition för våran familj. Och denna gång var det faktiskt jag som vann. Det händer ju aldrig annars.

Sen hämtade jag min mamma så hon kunde komma och hälsa på. Hon köpte med en sommarleksak till tjejerna att ha i husvagnen. Kasta bönpåse. Riktigt kul tyckte tjejerna. Mamma fick njuta av middag innan jag körde hem henne igen. Så härligt att campa på hemmaplan så mamma kan hälsa på. 

Andra dagen i parken. Samma visa igen. 2 timmar med att titta på djuren. Men sen tog vi faktiskt och besökte sommarrestaurangen Morris. Den var riktigt fin och maten smakade fantastiskt. Sen lyckades tjejerna åka karuseller i 2.5 timme. 

Kvällen var kyligare så då höll vi oss inne i husvagnen där tjejerna tittade på film och jag kunde sitta och läsa i soffan. Så skönt och avslappnat. Precis vad vi behövde.

Måndagen och nationaldag. Packningen gick nog i rekordfart för familjen denna gång. Diska, städa, vika ihop förtält och packa in allt i bilen tog inte ens 1.5 timme. Alla tjejer var så hjälpsamma. Jag är så tacksam för dem!

 
Nu är husvagnen parkerad. Nästa tripp blir förhoppningsvis på midsommar som allt flyter på. 

Kommentera här: