Födelsedag nummer 36

Ja må jag leva idag..

 
Födelsedag nummer 36 startades strax innan klockan sex imorse. Sång, kaffe, glass och paket från min alldeles egna familj. Förutom presenter som jag hade önskat mig så hade tjejerna gjort en sån fin grej. Ett kuvert med 10 st egengjorda kuponger av olika slag. Exempelvis;  

Matkupong: "Vi kan duka/fixa maten idag, du ska inte behöva stressa. Stressa inte upp dig, det är inte bra för din kropp just nu"

Tvättkupong: "Låt oss hjälpa dig med tvätten. Ta en vilostund så länge."

Kramkupong: "Du får oändligt med kramar. Vi älskar dig. Unna dig en när du verkligen behöver eller bara känner för det."

Tro mig. Jag grät. Så fina tjejer jag har alltså. Kramkupongen kan jag dessutom utnyttja i evighet, så den ska jag rama in och spara. Lättillgänlig så jag bara behöver ta med mig den för en kram med barnen. 

Dagen har ju såklart spenderats på jobbet på förmiddagen, och jobbat hemma på eftermiddagen. Varit och handlat och njutit av lagad middag. Tagit mig en promenad. Har inte kunnat hitta på något med familjen då de två stora tjejerna brottas med vattkoppor (som strax har torkat ut helt).

Just nu njuter jag av ett glas bubbel framför datorn, här vid bloggen. Tjejerna tittar tv medan Rickard fixar i köket. Snart dags för tårta. Mamma och min lillesyster med familj kommer och firar mig under midsommarhelgen då jag så gärna vill att Devin ska vara med, och Anni har ju honom varannan vecka. Och jag längtar hellre efter honom än att bli firad direkt.

Nu strax ska jag börja kika på lite semesterplaner. Vill så mycket, men tiden är ju knapp. Och lyckas knyta ihop barnens önskemål blir en utmaning bara det.

Jag summerar i alla fall min födelsedag som alldeles perfekt ❤

Kommentera här: