4 gympass senare denna vecka

Och rehaben går bra..

 
Tidigt imorse checkade jag in på gymmet, redan 07:34. Veckans fjärde pass på gymmet. Dock har jag bara kört rehab under två pass. Men genom att köra rehab så har glädjen till gymmet i övrigt ökat. Tisdag och torsdag blev det rehab. Fredagen fick bjuda på ett riktigt bra konditionspass och dagens mage-, rumpa-, lårpass fick avsluta denna vecka.

Och nu väntar två vilodagar från gymmet på grund av tjänsteresa ner till Göteborg. Vi åker tåg redan klockan sju imorgonbitti och är hemma igen på tisdag klockan sex på kvällen. Då hinns det nog inte med pass på gymmet. Och frågan är ju om man verkligen vill spendera en stund på gymmet på sin födelsedag, som infaller på onsdag. Så kanske blir det tre dagars vila den kommande veckan. Men promenader ska jag nog kunna klämma in i Göteborg ändå.

 
Och ja. Rehaben går framåt. Även om vikterna inte alls är höga så lyckades jag klara av mina repetioner ståendes. Alltså utan att ryggen får vila utav golvet eller bänken. Det känns som en seger. Jag hade egentligen tid hos min fysioterapeut tidigare i veckan men hon blev sjuk samma dag så det blev inställt med 13 minuters förvarning. Tur att jag kan se över till hennes undersökningsrum så jag hade inte ens hunnit gått dit. Så nu får jag vänta in en ny tid från henne.

Men i övrigt så känns kroppen och knoppen redo för att få in gymmet på rutin i vardagen. Knoppen behöver bara jobba på lite annat också.

Kommentera här: