Uteplatsfix del 1

Och så startar fix på uteplatsen..

 
Kottar. Perfekt att fylla upp krukorna med på uteplatsen istället för att köpa lecakulor. Nu kanske det hade blivit billigare att köpa lecakulor, men jag fick ju tjejerna att plocka hela korgen full med kottar under förmiddagen. Sen fick de en varsin swish på 50 kronor. Nu fick ju tjejerna något att göra mot en slant och jag fick hem kottarna.

 
Sen började vi med vår popcorn-plantering. Jag vet att vi är typ sist på detta men nu ska vi väl ändå inte flytta (vilket vi skulle förra året) så då kan vi dock dekorera vår uteplats med popcorngräs i krukorna. Tjejerna var så hjälpsamma och ser nu fram emot att se det växa. 

Och medan tjejerna var på bakset-träning (basket kul) så passade vi på att svänga förbi Rusta och köpa den där efterlängtade paviljongen som jag tjatat så mycket efter. Den var ju trots allt ändå nedsatt så. Eftersom jag själv inte riktigt kan bygga ihop massa saker så ringde vi till Rickards lillebror och fästmö för att få lite hjälp. Så när jag hämtade hem tjejerna så blev paviljongen klar. 

 
Blev ju så snyggt! Med de nya utemöblerna också, solcellslamporna och så den lilla blomman mitt på bordet dessutom. Slingan med solcellslampor som jag fick av mamma för två år sen hänger uppe i tältet så med lite tur ger det ett mysigt sken när solen gått ner. 

 
Nu behöver jag inte oroa mig ifall regnet kommer medan soffdynorna är ute, för de är skyddade. Så vi slipper bära in dem hela tiden och varje kväll.

Uteplatsfix del 2 fortsätter imorgon. Spännande! 

Kommentera här: