Ordningen återställd

Och väskorna är packade..

 
Det innebär att tjejerna återgår fullt ut till skolan idag. Mejas klass som varit stängd denna vecka träffas återigen idag. Och Mejas PRC-test kom tillbaka negativt igår också så vi är mycket nöjda. 

Det har ju dessutom kommit nya rekomendationer här i vår region som gör att klasser inte ska stängas och barn som är symptomfria ska vara i skolan och får delta i fritidsaktivteter. Och eftersom detta trädde i kraft igår så fick Meja delta på Viljas basketträning senare på kvällen. 

Vet inte vem som är gladast av mig eller Meja att hon får gå till skolan idag. Trots att jag jobbar hemma och hon har studier så jobbar hon konstigt nog väldigt snabbt och kan därför vara en liten bit rastlös som då går ut över mig. 1000 frågor om både mitt jobb och omvärlden över huvudtaget. Men visst har det varit mysigt med sällskap över en kopp förmiddagskaffe och lunchen. 

Jag ska iväg på ärenden på lunchen idag. Kanske hinner jag även hämta min vinst från Konstklubben också. För den har kommit till jobbet nu (finns att läsa här). Men annars ska jag njuta av det tysta här hemma medan jag jobbar. 

Dock till kvällen är Mejas och Ninjas basketträning inställd, men Meja löser sitt genom att träna med Vilja. Ninja kan ta en ledig kväll idag med andra ord. 

Vill passa på att hylla alla lärare som gör så otroligt mycket så att våra barn får en skaplig undervisning i dessa tider. Det är inte lätt för er och inte lätt för barnen. Men ni gör verkligen allt ni kan. Och så mycket engagemang från Mejas lärare dessa tre dagar har varit fantastisk. Vilken lycka vi har som får ha så fina lärare i vår skola!

Kommentera här: