Nu är den glada julen slut..

Julegranen kastas ut..

 
Idag hade familjen bestämt att vi skulle julgransplundra. Tjejerna var så redo att slänga ut julgranen och all julpynt de hade på sina rum. Och de var så hjälpsamma med allt här hemma.

 
Nu är ordningen återställd men julbelysningen utnomhus får lysa nån vecka till. Även fast snön ligger vit på backen och ger ljus så är det ganska mysigt med belysningen ute när det börjar mörkna.

I år hade dessutom antalet kartonger med julpynt ökat i år. Vi startade med 7 stycken när julen plockades in och jag tror vi packade undan 10 st i år. Jag tänker helt klart skylla på en större lägenhet som kräver mer julpynt. 

När Rickard och Ninja åkte iväg en sväng så kom de hem med en krispig vit bukett med tulpaner. De rosa som stod på bordet igår, råkade visst ut för en olycka medan jag var iväg. Så de gottgjorde mig med en ny bukett. 

Vi är så redo för våren nu. Men vi ska självklart njuta mer av vintern ett tag till. För konstigt nog så har jag börjat gilla snön och kylan mer och mer. 

Julen är helt klart min favorit. Och denna jul har varit fantastisk på alla sätt och vis. Och jag tänker redan räkna ner till nästa jul.

God fortsättning!

Kommentera här: