Fredagsfys

före fredagsmys.. 

 
Idag har jag slagit bollar kan jag lova. 4,5 korg senare var jag helt slut. 
Rickards kollega hade en bana bokad på Number One Padel som han inte kunde utnyttja idag så han frågade om Rickard ville ha den. Nu har vi ju inte riktigt några att spela mot, så vi lånade en bollkorg från cluben och så slog Rickard bollar itll mig så jag fick öva på min slag.

Helt klart något jag behövde. Kanske satt 60-70% av bollarna satt skapligt enligt Rickard. Själv nöjer jag mig med att säga att 50% satt bra. 

Iklädd i Bullpadel kläder från Padel Sports Club kände jag att en t-shirt från Number One Padel var något jag förtjänade, så jag passade på att köpa en. Nu ska jag kika efter en svart Adidas padelkjol på nätet, annars får jag åka tillbaka till Number One Padel och köpa en.

Nu kan jag matcha med Rickard både på Number One Padel och på Padel Sports Club. Som ett äkta finskt par i träningskläder med andra ord. 

 
Nu är jag helt slut. Ett stå ensam i 1 timme och slå bollar på en dubbel-bana var bra tungt. På en enkelbana är inte banan så bred så då hinner mina fötter springa mellan väggarna. Men det var ändå skönt att få springa av sig lite.

Nu väntas fredagsmys här hemma. Tacos med barnen och något glas bubbel.
Helgens all basket är inställd så det blir en lugn helg för familjen med andra ord.

Trevlig helg!

Kommentera här: