Disney On Ice 2022

Efter av- och ombokning..

 
Det var ju lite osäkert på om vi skulle komma iväg på Disney On Ice i år i och med de nya restriktionerna som kom ut precis innan jul. Tycker dock, som många andra uttryckt sig i sociala medier, att informationen kom alldeles för sent från arrangören. 

Men en extra insatt föreställning på måndagen då de fick avboka besökare för fredagens och lördagens framträdande skapades. Vi fick nya biljetter till måndagen istället. Men som tur är så är vi som familj ganska flexibel så vi ställde in tjejernas basketträning och kunde därför åka.Vi fick ju dessutom myckte bättre platser än vad vi hade bokat så vi var skapligt nöjda över det!

 
Det var lika magiskt igår som det var 2019 när vi var där första gången.
Disney är ju något som ligger mig varmt om hjärtat och jag verkligen älskar musiken i filmerna. Och jag är tacksam för att tjejerna också älskar Disney och är evigt tacksam för att Rickard står ut med oss tjejer. Jag vet att han också njuter av lite Disney.

Det är svårt att säga vilken del som var den bästa då allt flöt i varandra och skapade verkligen Disney magi. Men jag har ju en förkärlek till Skönheten och Odjuret. Vilket är din favorit bland Disney? 

Tjejerna pratar redan om att de vill åka tillbaka 2023 då de gjorde reklam för den innan showen började. Och kanske kan det blir så. För man blir trots allt aldrig för gammal för Disney.

(lite suddiga bilder i en väldigt nedsläckt arena tyvärr)
1 Emma K:

skriven

Åh va häftigt! Jag gillar Lady och Lufsen bäst

Kommentera här: