Bingo på söndagar

Det är sen länge..

 
Jag var helt klart skeptisk till Bingolotto när mamma tog upp det på tal strax innan sommaren. Att vi kanske kunde spela Bingolotto varje söndag. Där och då tänkte jag att vi kan ju testa, kanske inget vi skulle satsa något längre på. Så att spela sommarbingo (undantag när vi var iväg på semester).

Men ju mer tiden har gått och söndagarna har passerat så inser jag att jag älskar våra Bingo på söndagar. Vi turas om att köpa Bingolotter, denna vecka var det våran tur och då fick även tjejerna en varsin bingolott. För de älskar att mormor kommer hit och vill vara henne nära. 

 
Egentligen var det ju även våran tur att köpa fika. Men då vi har både kanelbullar och wienderbröd i frysen (som varit standard på väldigt många söndagar) så köpte mamma med sig en hallonpaj och vaniljsås idag. Tjejerna (och Rickard) höjde hallonsmaken med hallonsoda också ikväll.

Under dessa två timmar som mormor är här så hinner tjejerna prata om allt mellan himmel och jord med henne. Jag och Rickard få ju också en syl i vädret ibland också. De kryper upp bredvid mormor i soffan, och det ska såklart tjafas om vem som ska sitta bredvid. OCh allt det där gör mig så varm. 

Nu är det inte varje gång tjejerna får sig en egen bingolott, men ändå ska de sitta bredvid mormor när vi spelar för att hjälpa henne hitta hennes siffror. 

Dagens bingo gav dessutom bingo på två lotter. Vilja vann en ny bingolott och mamma/mormor vann 100 kronor. Det har inte blivit några större vinster, men vi blir lika glada för det lilla. För det är ju trots allt tiden tillsammans som är den största vinsten.

Jag var skeptisk, men nu älskar jag våra söndagar!

Kommentera här: