Årets första dag

God fortsättning..

 
Det blev ett alldeles fantastiskt lugnt nyårsfirande här hemma igår. Precis så som vi vill ha det. Det blev en trerättersmiddag tillsammans med mamma/mormor. Rickard stod ute i kylan och grillade och kvällen avslutades med en promenad hem med mormor till hennes gård. Vi var hemma till klockan nio och trots att jag gjorde allt jag kunde för att hålla mig vaken så somnade jag 23:15 och sov genom hela natten. Rickard var dock vaken med tjejerna sen somnade de gott och vi kunde ta sovmorgon idag.

Att spendera årets första dag genom att göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt var precis vad jah behövde.

Vi har sett över all vår skidutrustning. Rickard har ställt in skidor/pjäxor så att allt är redo för att spendera vecka åtta på skidor. Utför. Som vi längtar, men än så länge har vi inte sagt något till tjejerna. Kanske hinner vi ta oss en dagsutflykt med våra skidor till någon ort i närheten.

Sällskapsspel. Igår lärde tjejerna oss att spela Skip-Bo men kortleken saknade ett väldans många kort så idag åkte vi till Ica Maxi och köpte ett nytt. Då bad tjejerna även oss att köpa UNO också. Så vi har spenderat några timmar med att spela sällskapsspel denna eftermiddag/kväll.

Jag har även hunnit vara ute på en promenad. Blev för visso bara 2,7 kilometer idag, men skönt ändå. Det är ju tur att klockan håller mig vid liv likt en Tamagotchi.

Vi gör oss redo för år 2022. Inga löften och inga större förväntningar. Vi lever som vi gör.
Det som händer, det händer.

Kommentera här: