Sportlov

Nu väntas 9 dagar ledighet..

 
Sportlov med barnen väntar. Det är länge sen jag var ledig under barnens lov så nu tog vi tillfälle och bokade boende och skidåkning i Kungsberget. Vi åker upp på söndag. Åker skidor måndag, tisdag och onsdag. Hemfärd på torsdag. Bara familjen. Det ska bli så skönt.

Nu blir det ju tredje skidresan som familjen gör. Förra året var vi i Sälen med Dario och så tog vi en dagstripp under trettondagshelgen till Säfsen (där bilden är tagen). Så nu väntar ett nytt ställe. Och en längre vistelse dessutom. Tjejerna har redan börjat packa och jag har förberett sängkläder och handdukar. 

Men det här med att koppla av är ju faktiskt inte riktigt min grej. Det här med att koppla bort jobbet är bra svårt tycker jag. Jag vill verkligen ha kontroll över mitt eget och jag tror jag har lyckats förbereda mitt egna jobb på ledighet. Men erkänner att datorn står vid packningen. Jag känner dock att det har varit intensivt på jobbet den senaste tiden så ledighet är välkommet. Det blir lite intensivt när jag kommer tillbaka sen också. Våren bjuder ju dock på några fler lediga dagar så det ska gå så bra så.

Jag ska verkligen njuta av tiden med familjen. Bara ta dagarna som de kommer. Åken ner för backarna som de kommer. Inga planer eller måsten. Bara ha kul helt enkelt. 

Ikväll lär jag dock stupa i säng. Jobbade inne på kontoret idag, hela dagen. Det tar på krafterna det också efter allt hemmajobb. Tur att vi får börja gå tillbaka sakta men säker. 1 till 2 dagar hemma kommer bli kanon.

"Se upp i backen, annars får ni tusen hål i nacken"

Kommentera här: