Baskethelg

Match X3 denna helg..

 
Och så rundar vi av vår baskethelg för denna gång. Vi spenderade vår lördagkväll i Bollhuset då Vilja hade match mot Visby. Det blev förlust med 15 poäng och tjejerna fick åka hem och vila upp sig inför dagens morgonmatch, även den mot Visby.
Jag och Vilja åkte till Bollhuset redan 09.10 för samling. Vi kom tidigt så jag passade på att starta kaffebryggaren i kiosken samt tömma lite sopor i hallen, då det skulle genomföras många matcher under dagen. Visby var tyvärr starkare även idag och det blev 11 poängs förlust idag för Viljas lag. 
Nu har Viljas lag 3 veckors matchuppehåll då de sen tar emot Norrköping på hemmaplan igen. 

Dagens match nummer 2 fick Meja stå för. Norrköping kom till Bollhuset. Direkt efter Viljas match passande nog. Det blev svårt för Meja att hålla sina fouls borta och blev därför utfoulad med ungefär 7 minuter kvar av matchen. Det är nackdelen med att Meja är till storlek lite större än många i hennes ålder. Det blev även förlust för Mejas lag. 41-52 blev siffrorna och tjejerna får nu vila från match i 4 veckor då Norrköping kommer på besök med ett annat lag.

En hel del dunkandes med bollar blev det. Men jag trivs väldigt bra i Bollhuset. Eller vart tjejerna nu tränar. 

Imorgon är det måndag och träningar igen. Måndagar är den "jobbiga" träningsdagen, om man får säga så som förälder. Då tränar tjejerna med start samma tid (17:00) på 3 olika ställen inne i Eskilstuna. Två av dem slutar samtidigt, medan den äldsta slutar en timme senare. Så det blir en hel del pusslande, men på något vis så flyter alltid vår logistik bara med. 
Vi tuffar till oss dessa kommande fyra kvällar med basket innan tjejerna får lite boll-vila och byter ut en baskethall mot skidåkning istället. 

Dags för mig att tvätta upp hela Viljas lags matchställ. Det är sånt jag gör bäst helt enkelt!
De har ju dessutom fått nya matchställ! Snyggt!

Kommentera här: