Mugg nummer 31 och 32

Och så ökade samlingen med två..


STINKY
"Stinky har alltid rackartyg och hyss på gång, eftersom att han älskar att reta andra och stjäla saker. Han tänker också bara på sig själv. Hans andra intressen inkluderar tjuvlyssning, vandalism och att lura polisen. Men han åker alltid fast."

Lilla My
"Lilla My är ett av Mymlans många barn - det minsta och mest energiska. Lilla My bestämmer alltid själv vad hon vill och inte vill göra. Hon störs inte av oreda och är så liten att hon får plats i en kanna eller i en kökslåda mellan vispar och skedar."

Muminmuggarna från Arabia ökar till antal hemma i mitt köksskåp. Idag passade Rickard på att köpa de två senaste muggarna som släpptes bara för några veckor sen. I samlingen finns nu alltså 32 stycken muggar. Dock har jag en dublett då vi inte riktigt hade koll vilka vi faktiskt hade hemma. Dubletten är de gröna som står längst ner till höger ovanpå varandra på bilden. Tofslan & Vifslan. 

Men emellanåt tar jag ner alla muggar från skåpet och tar en ny samlingsbild på dem så jag har lite koll i mobilen i alla fall. Och bara för det så fick jag behovet att ta fram alla och ta en ny bild. Med de två nya på också innan jag ställer ner dem i diskmaskinen så de får göra resten sällskap i skåpet sen.

 
Sakta men säkert ökar samlingen. Man ska inte ha bråttom.