Take a mellis on the way

till skolan or träning liksom..

Igår lade jag upp en bild i min story på Instagram. En bild där min såkallade mellis-vagn var fylld inför den kommande veckans skola, jobb och aktiviteter.
Med texten: "Take a mellis on the way till skolan or träning liksom"

 
Bilden fick många reaktioner och jag fick en hel del kommentarer på bilden om att det var en riktigt smart grej. Kreativt!

Jag är riktigt nöjd över den själv. Nu efter renoveringen så känner jag att vi har mindre skåpförvaring samt bänkförvaring så tankarna kring hur frukten ska förvaras har gått varm. Så dert fick helt enkelt bli en mellis-vagn. 

Detta gör det enkelt för barnen att ta med sig ett mellanmål till skolan att äta på under förmiddagen. Även om 14åringen kanske inte riktigt tycker det är coolt med frukt, så finns det i så fall Wasaknäcke och majskakor i två smaker (förpackade portionsvis om 3 st i zipp-påsar från IKEA). Även portionspåsar med belVita-kex finns att välja på, även om det ligger mest för min egna del. Det gör det hela så mycket enklare för oss alla att välja. För även vi vuxna här hemma behöver ju ha med oss mellanmål till jobbet.

Och sedan att packa ner ett återhämtningsmål i träningsväskan att ha direkt efter basketträningen ska vara enkelt. Det ska liksom inte glömmas. 

Tjejerna här hemma är mycket nöjda med denna vagn. De ser utbudet och valmöjligheterna till varierande mellanmål på väg. För de är ju alltid på språng. 

Så detta fick bli ett tips till er andra! 
1 Anonym:

skriven

Mycket smart grej! Vi har ett bord i datarummet, men det är... ehm... mest godis på det 😂 Nu hoppas jag det går kommentera din blogg...... Jag har en blå skylt "Integrering" som täcker skrivfältet och som gör att jag inte ser vad jag skriver.
Ha en fin måndagskväll 🥰
Kram

Kommentera här: