Och så knyter jag ihop semestern..

Men hur får man ner 4 veckors semester i ett inlägg?

 
Det går troligtvis inte. Om inte inlägget ska blir hur långt som helst vill säga. Men bilden ovan speglar en känsla av semestern. Lugn och ro. Avkoppling. 
Bilden är tagen vid sommarstugan i Finland. Så lycklig över att vi kunde åka dit i år. 

 
Vi packade våra väskor ett antal gånger under semestern. Från norr till söder kan man nästan säga. Så drar det bara lite kort. 

En shoppingdag på Gekås i Ullared överraskade vi tjejerna med. Lite nytt inför skolstart och lite nytt hem eftersom vi äntligen fått flytta tillbaka. 
Hotell och besöker på Liseberg i Göteborg hann vi också med. Nu kan ju inte jag riktigt åka karuseller, men en tur i slänggungan en eller två blöta turer med FlumeRide. Tjejerna och Rickard däremot åkte hur mycket som helst och vi alla var trötta men lyckliga närr kvällen gjorde entré.

Vi hann ju såklart vara hemma några dagar. Fixade med trädgården bland annat. Men sen fick vi äntligen koppla på husvagnen och åka till Gustavsvik i Örebro. Helt klart vår favorit camping. Tyvärr fick vi ju åka hem då Viljas process med tandställningen har påbörjats och besök hos tandläkaren sker en gång i veckan. 

Men så fick husvagnen följa med oss till Trosa Havsbad för tre nätter. Havet är ju helt klart härligt att bada i. Eftersom jag lyckades bada flera gånger. Vilket är bra gjort med tanke på att jag är en badkruka

Vi har ju även firat våran 14åring här hemma. Vår Vilja. Med kalas hela födelsedagen lång. Som hon var lycklig när hon gick och lade sig. 

 
När vi sedan kom till den sista fredagen så packade vi väskorna för sista gången och överraskade barnen med en shoppingtur till Stockholm med tillhörande hotellövernattning. Barkary Outlet, Westfield Mall of Scandinavia och centrum. Vi passade på att vara lite turister och besökte Drottningholms Slott. Innan hemfärd tog vi ett besök på Naturhistoriska Riksmuseet. Och lite spontant besökte vi Torekällbergets friluftmuseum i Södertälje. Så den sista resan för denna semester var alldeles perfekt!

 
Nu pågår förberedelser inför en ny arbetsperiod. Långt kvar till nästa ledighet, men denna semester har jag återhämtat mig från arbetet och redo för en ny period. Tyvärr så är inte kroppen med mig ännu så jag fortsätter med mina besök hos min fysioterapeut och rehabiliteringen. 

Matlådor står redo i kylen. Sista omgången tvätt är i maskinen nu. Sen kan jag även bocka för den rutan i dagens otroligt långa To-Do-List (innehållande 11 rutor), vilket även är den sista. 

Morgondagen och arbetsveckan startar dock med arbete hemifrån så jag får en skapligt lugn tillbakagång till jobbet. 

Så med detta knyter jag ihop semestern. 
1 Hannas krypin:

skriven

Det låter som att ni haft en alldeles fantastisk semester!

Kommentera här: