De finaste orden..

Kommer från dem som är nära..

Att bli serverad både blommor och bubbel i fredags ❤

Det kändes både tungt och samtidigt lätt att publicera inlägget i fredags (finns att läsa här). Mycket känslor som bubblade runt i kroppen. 

Men så ramlade det in reaktioner och kommentarer på facebook. Sms. Och allt jag kunde känna var lycka. Alla fina ord, de kommer från dem som är nära. Att jag har så många omtänksamma människor i min närhet får mig såklart att må väldigt bra. Och det är väl bra i processen till att må bättre.

Tidigare idag har jag faktiskt mailat min chef. Det var jobbigt att vara så pass öppen som jag ändå var i mitt mående i både kropp och knopp. Men jag skrev att jag jobbar hemma ett par dagar framöver för att få lite balans. Och när jag väl hade skickat mailet så kändes det så skönt.

Jag vågade sänka kravet på att vara på plats på kontoret. Även om jag älskar att vara på kontoret med mina kollegor så är det ändå tufft att ta sig dit. Och alla intryck som sker på jobbet, ljud och ljus också för den delen gör mig ju extremt trött. För när jag kommer hem så lägger jag mig och sover och dessutom hamnar i djup sömn direkt, även om jag sovit bra den gånga natten. Så jag är lite stolt över mig själv. 

För allt jag vill är att det ska bli bra. 

Så tack till er för visad omtanke. Tänk att så lite som ett hjärta bland kommentarer kan betyda så mycket för någon. Så slösa mer på emoji-hjärtan till folk runt om er. Det lilla kan betyda så mycket! 

Nu laddar vi upp för en ny arbetsvecka! 

Kommentera här: