Inte ens ett filter…

Kan räcka när man blir gräsänka..

 
Idag åkte Rickard ner till Göteborg för konferens med jobbet. Han är tillbaka på onsdag eftermiddag/kväll igen. Det innebär ju att jag nu är gräsänka för en stund.

Och tidigare har vi haft tjejernas träningar under kontroll. Men nu måste ju Ninja träna med F10/11 en dag i veckan. Mot sin egna vilja i och för sig. Så snacka om att känna sig överkörd. Men på grund av detta så innebär det att vi idag fick spendera 4 timmar i baskethallen. Plus en halvtimme i restid också. För att hålla på att åka fram och tillbaka är inte hållbart när träningstiderna går i varandra.

Vilja startar 16:45 och tränar till 18:30
Ninja startar 18:15 och tränar till 19:30
Meja startar 19:15 och tränar till 20:45

Så när Vilja startade sin träning så fick Meja och Ninja äta sin matlåda i cafeterian. Och när Vilja var klar fick hon äta sin matlåda. Det är illa att man måste ha med sig en stor kylväska med mat till Bollhuset för att få ihop vardagslivet.
När Ninja var klar så körde jag hem Vilja och Ninja så de fick duscha, för att åka tillbaka och hämta hem Meja. På så vis skulle ju inte alla tre duscha klockan 21.

Nu är är tvättmaskinen med träningskläder igång. Så jag ska bara vänta på att den blir klar så jag kan få stupa i säng.

Skönt att träningstiderna imorgon är under kontroll. Då Ninja dessutom tränar med F09. På onsdag är ordningen återställd igen.

Så nej, inget filter kunde rädda denna trötta mamma idag.