Tillfällig flytt

En stund av vardagskaos..

 
Sakta men säkert börjar allt packas ner i kartonger igen. Lite drygt 8 månader sen vi flyttade till denna lägenhet. Men nu är det dags för vår lägenhet att bli stamrenoverad och därmed måste vi flytta till en såkallad evakueringslägenhet under de 10 veckorna som renoveringen ska ta. 

Eftersom det inte finns så många stora lägenheter i vårt område så har vi dessutom fått gå ner till att bo i en trerummare. Tjejerna ska alltså dela rum under tiden då sovrummen var väldigt små i den lägenhet vi har blivit tilldelade. Men vi ser det som en tillfällig lösning och vi kommer att vara tillbaka i vår lägenhet snabbare än vi tror.

Så på fredag efter jobbet kommer min lillesyster, Rickards pappa och lillebror för att hjälpa oss att bära över det vi behöver till den tillfälliga lägenheten. Det finns ju lite basic saker i lägenheten, men jag vill gärna ha med mig så mycket att det vardagliga dit. 

Min kropp orkar ju inte allt för mycket så det har blivit lite nu och lite då packat. Dessutom hade vi ju inte packat upp allt ändå när vi flyttade in. Men ja, det känns som kaos i lägenheten just nu och tjejerna hjälper till så mycket de bara kan. 

På måndag går de in i vår lägenhet och vi får flytta tillbaka veckan efter midsommar. Det blir en stund av vardagskaos men det kommer vi klara av utan problem! 

Kommentera här: