Påskledighet

5 dagars ledighet var precis vad jag behövde.

 
Påskledigheten är över och vi startar upp med en kort arbetsvecka. Borde vara standard med 4 arbetsdagar varje vecka tycker jag. Hur som så kände jag mig utvilad så gott jag kunde efter denna ledighet. 

Vi startade vår ledighet redan på torsdagen då vi for ner till Ullared med min mamma och min lillesyster med familj. Övernattning i Stugbyn och 2 vändor in på Gekås med shopping. Så härligt att kunna spendera tid med familjen. De kom ju dessutom hem till oss på påsklunch på lördagen också. Då spenderade vi större delan av tiden utomhus. Spelade ett utomhus-spel som mamma köpte till tjejerna på Gekås. Även vi vuxna spelade spelet. Sparkade fotboll, ritade med gatukritor. Ja, en perfekt påskafton helt enkelt.

Eftersom resan var lite tung för min kropp vägdes det upp med att Rickard lagade all påskmat och all mat resten av helgen också så jag kunde spenderade sittandes i en stol på vår uteplats i solen. Så nu är jag så utvilad jag kan vara för denna arbetsvecka. Kör dock fortfarande halvtid inne på kontoret och halvtid hemma. 

Nu ska vi ge oss in i en tillfällig flytt. Lite kaos i vardagslivet med andra ord.

Kommentera här: