Ett pass på gymmet

För bara mig och Vilja..

 
Eftersom Vilja är träningsledig från sin basket denna vecka så passade vi på att ta ett gympass idag istället. I och med att träningen idag med Samson blev inställd så hade vi bara haft Ninjas ordinarie basketträning idag. Meja fölljde med Ninja eftersom Rickard skulle sitta i möte med sin arbetsgrupp i basketklubben.

Även idag blev det ett så kallat; mage- rumpa- lårpass för våran del. Eftersom jag inte känner min stabil i överkroppen ännu så tänker jag inte stressa med det heller. Även om jag nu klarar av att göra ena övningen från fysioterapeuten utan större problem. Så tänker jag inte utmana ödet med att börja dra vikter i axlarna. Det får snällt vänta.

Passet, med 10 minuter på löpbandet, tog oss totalt 40 minuter. Snabbt och smidigt och ändå hann vi med 7 stycken övningar. 12 stycken repetioner x 3 stycken varv. Så detta är ett pass jag helt klart kan fortsätta köra så länge jag inte vågar mig på överkoppen.

Nu planerar Vilja ett pass på gymmet i helgen också då det är matchfritt dessutom. Då får Rickard följa med så hon får köra lite överkropp också så hon kommer in i den träningen också. Till slut kan vi släppa henne själv på gymmet och köra sina egna övningar medan jag och Rickard kör något annat. 

Än så länge känns det skönt i kroppen. Eftersom jag lyckades sova 20 minuter på lunchen så är jag inte helt slut ännu. Och jag har förberett grönsakerna till dagens middag så Rickard står nu och lagar middagen. Vi hjälps åt helt så gott vi kan! 

Kommentera här: