Tankar i bilen

Jag är väl inte ensam om tankar i bilen..

 
Att sitta kvar i bilen bara för att lyssna färdigt på en låt är jag ju inte ensam om. Parkerade bilen, startade parkeringsappen men klev ändå inte ur bilen. Inte ens höjde jag musiken på radion, utan istället lät jag bara tankarna komma precis som de ville. 

Idag har det varit en tung dag för kroppen. Ipren har inte ens tagit udden av smärtan. Känt mig lätt nedstämd. Försökte vila lite på lunchen men Rickard kom hem för att äta då han ändå hade varit på gymmet. Så en kort paus fick det bara bli. Det innebar att jag slocknade efter jobbet och sov i nästan 40 minuter. 

Försöker pussla ihop vardagslivet i den tillfälliga lägenheten. Som för stunden saknar inkopplad tvättmaskin, paniken och ångesten över det växande tvättberget ökar. Om fastighetsbolaget inte fixat inkoppling innan onsdag eftermiddag så får jag åka hem till svärmor och tvätta. Med tre barn som tränar 4 dagar i veckan samt har idrott 2 gånger i veckan så innebär det en hel del tvätt.

65 dagar till återflytt.

Och andra sidan så är det bara 73 dagar kvar till semestern. Nu om något är den väldigt efterlängtad. Ja men först kommer ju Kristi Himmelsfärd, som jag tyvärr jobbar klämfredagen då alla andra var snabbare att fylla i ledighet. Men så kommer ju nationaldagen också som en extra ledig dag. 

Men efter dessa tankar fick jag snällt kliva ur bilen och bege mig till Ninjas basketträning.
Nu ska jag försöka vara på banan igen efter lite måndagssvammel.