Söndagsnöje

Bertil 13, etta trea..

 
Strax innan vi gick på semester, började vi att spela Bingolotto tillsammans med min mamma. Vi spelar hos varandra varannan söndag. Och då är det den som vi ska vara hemma hos som står för Bingolotterna samt fika till. Nu har vi dock alltid fikat innan Bingolotto har börjat eftersom tjejerna tröttnar och gärna gör något annat istället medan vi vuxna spelar.

Nu ikväll var vi hemma hos min mamma. Jag, Vilja och Ninja. Vi tog faktiskt med oss tårtan som blev över från Ninjas kalas igår. Så slapp vi ha en massa tårta i kylen och mamma dessutom köpa något fika. Jag och tjejerna cyklade över och lagom till det var dags för Nyheterna så cyklade tjejerna hem för att göra sig redo för en ny skolvecka. 

Det blev tyvärr ingen vinst för oss idag. Heller. Men vi har ändå vunnit Sverigelotten på två av våra Bingolotter. De sitter dock kvar på kylen. Men vi ska väl lösa in dem och låta skrapningen genomföras under en Bingokväll. 

Ikväll missade ju Rickard att spela, men nästa helg är han med i matchen igen. Om han har hunnit hem från sin golfresa vill säga, men det ska vi väl hoppas på. 

Detta är ett mysigt sätt att umgås en stund med min mamma, även om vi träffar henne så ofta ändå.
Vi har inte tur i spel, så vi måste med andra ord ha tur i kärlek istället ♥
1 Anonym:

skriven

:)

2 Anonym:

skriven

:)

3 Anonym:

skriven

:)

Kommentera här: