Renoveringskaos dag 8

Och ytterligare ett rum klart..

 
Jag som inte trodde att målaren skulle göra klart Ninjas rum idag. Men så fick jag ett meddelande från Rickard precis efter lunch om att hennes rum var klart. Äntligen! Inte för att vi hade tid att ställa i ordning det så fort vi kom hem från jobbet, då både Vilja och Ninja hade basketträning. 

Men så fort middagen var undanplockad så lyckades vi ställa i ordning Ninjas rum i ett svep. Rullgardin skruvades upp. Stora sängen ställdes på plats.

 
Notera att hon själv har gjort en träpall på träslöjden i skolan som passar perfekt för att komma upp i sängen, det är nämligen lite för hög för henne. Perfekt tycker jag för då kommer det inte bli någon hoppa-i-sängen-lek.

Dessutom ville hon möblera om från så som det stod tidigare. Vilket vi tyckte funkade riktigt bra. Så nu är hennes möbler på rätt plats. Hon väntar tåligt på att få en spegel, precis som systrarna. Hennes medaljer och priser vill hon ha upp så fort som möjligt dessutom. Ja, det får bli småfix i alla rum så snart målaren har gått. Vill ju inte sätta borren i väggen medan han fortfarande är här. 

Nu är det bara hallen kvar. Den långa, stora hallen. Väven är dock uppe på väggen och målad. Kanske, bara kanske, behövs det bara en strykning till på väggen imorgon så är han klar sen. Jag håller tummarna. För då får vi ordning på hallen också eftersom jag åker iväg till helgen.
Vore ju skönt att få tillbaka tv.n och wifi't här hemma. Det kopplade målaren ju ut från hallen när han skulle täcka golvet.

Håll tummarna, för det gör jag! Snart kan vi alltså bjuda hem vänner på lite inflyttningsfika!
1 Emma K:

skriven

Va fint! Skönt att ni snart är klara

Kommentera här: