Renoveringskaos dag 5, 6 och 7

Och så blev rum nummer 4 av 6 klart på dag 5..

 
Vårt sovrum med andra ord. Och jag är väldigt tacksam över att det är vårt rum som blev klart. Annars hade vi fortfarande sovit i varsagsrummet. Nu när vi är inflyttade med rätt tapeter så spinner jag vidare på nya möbler till vårt sovrum. Nu när det är ljust och rent så vill jag inte längre ha höga byråar som tar en massa luft. Dessa är ju dock från Meja och Viljas tidigare rum så inget vi skulle ha från början, men detta fick bli en tillfällig lösning. De får ju såklart åka till ReTuna när den tiden kommer. Men jag spånar vidare på nya byråer till mig och Rickard i allqa fall.
Nya sängbord vill jag ju också ha hem. Men jag tänker att jag får vänta på den nya sängen först, så jag ser hur hög den är och hur höga sängborden borde vara. Den nya sängen bör förhoppningsvis komma denna vecka, men man vet aldrig i denna konstiga leverans-tid.

Kvar är alltså Ninjas rum och hallen. Trots att målaren ville in i Ninjas rum redan i fredags så är han inte klar där ännu. Hallen tar tyvärr för mycket tid då den är väldigt stor och ska dessutom ha väv istället för tapet. Så underarbetet tar ju lite mer tid än för vanlig tapet. Men man kan ju alltid hoppas att Ninjas rum blir klart imorgon. Jag har dock inga förväntningar på det, utan hon får sova hos Vilja så länge som det behövs och Viljas säger att det är okej. Annars får hon komma in till vårt sovrum och sova istället. Vi vet ju i alla fall att allt ska vara klart på fredag eftermiddag.

Sen kan vi pusta ut en stund och vänta på våren då uteplatsen ska göras om. Där är det både markarbete, staket samt en trapp som ska fixas. Det ser jag fram emot!

Imorgon är det renoveringskaos dag 8.

Kommentera här: