Renoveringskaos dag 4

Och på den fjärde dagen..

 
Så blev Mejas rum klart. 
Målaren var kvar när jag kom hem. Han hade fått upp en vägg tapet i vårt sovrum och så målade han de vita detaljerna samt taket. Då bad han oss ha Ninjas rum tomt tills imorgon så han kan gå in i det också. I alla fall att påbörja. Hon kommer ju inte kunna leka där i helgen, men det gör inget.

Så vi flyttade in sängen till Mejas rum. Meja är som tur är stark så hon kunde hjälpa mig att bära in sängen till hennes rum, samt ställa alla andra möbler på plats. Så lagom när Rickard kom hem så kunde hans kruva upp rullgardinen och sätta upp de vanliga gardinerna.

 
Nu är det ju bara allt som ska packas upp kvar. Hyllan för medaljer och pokaler ska sättas upp på väggen över byrån. 

Meja önskar sig dessutom en större tavla över väggen på farmor och farfars hundar. Så jag ska se vad jag kan få fram för fina kort och kunna framkalla. Även i Mejas rum ska en spegel upp på väggen också. Men det får vi ta lite längre fram. 

När Mejas rum var färdigt så passade jag på att ta 5 kilometersrundan i Årbyskogen medan Vilja tränade. Totalt blir det ju 6,45 kilometer eftersom bilen får stå kvar vid Bollhuset. Men nu känner jag att jag har lite extra energi till att tömma Ninjas rum så det är färdigt för imorgon. 

3 av 6 rum klara. Det går ju hur bra som helst!
1 Emma K:

skriven

Snyggt tonårsrum

Kommentera här: