Renoveringskaos dag 2 och 3

Det går fort för gubben..

 
Tänk att vi kunde flytta in Vilja i sitt rum redan igår. Alltså två dagar in på renoveringskaoset. Rum 1 av 6 var alltså redan färdigt. Det var så skönt att kunna flytta in Viljas nya säng och göra i ordning hennes rum så gott som. Nu väntas ju såklart lite tavlor på väggarna. Hyllan med alla medaljer och pokaler ska skruva upp och kanske en spegel på väggen, om vi hittar någon passande. Det var en riktigt nöjd Vilja som gick och lade sig i eget rum igår igen.

 
Meja flyttades in till Ninja igår då målaren påbörjat i hennes rum idag.

Dessutom så blev vardagsrummet klart idag. Det kändes så skönt när jag mötte målaren i ytterdörren när jag kom hem från jobbet. Han hade dessutom frågat Ninja vad hon skulle titta på det första hon gjorde idag. Till svar fick han att; "HDMI-kabeln gick sönder när vi flyttade tv.n i söndags så hon kunde inte titta tv." Nu är dock tv.n på plats och Rickard köpte med sig en ny kabel hem idag.


 

Nu ska vi bara försöka fundera ut ett vintrinskåp till den tomma väggen. Och så vill jag gärna ha en runt spegel över soffan. Kanske en tavellist med tavlor eller något annat som fyller ut de tomma väggarna. 

I och med att målaren redan påbörjat Mejas rum med både målning och tapet så vill han in i ett rum till redan imorgon. Så Rickard och målaren tyckte nog det var bäst att ta vårat rum före Ninjas rum. Sagt och gjort så har vi nu flyttat ut vår säng i vardagsrummet. Kläder har vi tagit fram för att klara oss tills och med på fredag. Så då hoppas jag att han är klar med vårt rum. Så får han ta Ninjas rum och hallen nästa vecka. 

Det går riktigt fort för gubben. En fantastisk man som inte har brytt sig om att Vilja haft hemstudier i två dagar och att Meja och Ninja varit lediga dag. 

Renoveringskaoset fortsätter..
1 Emma K:

skriven

Men så snyggt!

Kommentera här: