Renoveringskaos dag 1

Och så räknar han med större delen av nästa vecka..

 
Det luktar målarfärg i hela lägenheten. Trots att vädringsfönstrena står öppna. Men både tak och andra vita detaljer är målade i både vardagsrummet och i Viljas sovrum. 
Målaren har spacklat skarvar och gjort redo för att börja sätta tapet i först Viljas rum, så det blir klar först. För därefter vill han in i Mejas rum. På onsdag ska det vara tomt.

 
Det är lite rörigt här hemma just nu. Och det kliar i mig, men jag får snällt bita ihop. Dock sa han att han skulle behöva större delen av nästa vecka också för att hinna klart. För hallen trodde han skulle ta längst tid. Men det blir väl bra när det är klart.

Att toppa denna röra så var Rickard tvungen att hämta hem tjejernas nya sängar idag också. De ankom ju redan i torsdagskväll men eftersom han skulle iväg under hela helgen så fick jag inte hem dem själva. Så han löste det idag. Men det och andra sidan innebär ju att tjejerna har bredare sängar nu och gör det ännu mer kaosliknande i deras rum. 
Eftersom Vilja sover i Ninjas rum just nu så packade vi inte upp hennes säng ännu, utan gör det först när hon ska flytta in i sitt rum. Vilket jag hoppas blir på onsdag.

Kommentera här: