Medan barnen tränar

Så får jag själv passa på..

 
Jag har inte hittat till gymmet ännu. Tydligen så är det 70 dagar sen jag var där sist. Men det är inget jag har någon ångest över ens, så det känns faktiskt bra.

Men i måndags när barnens scheman krockar i varandra så passade jag faktiskt på. Rickard åkte med Ninja till sin träning och med sig fick han Meja. Hennes måndagsträning är inställd en stund fram över då deras träningshall renoveras just nu. Själv fick jag åka med Vilja till hennes träning. 

Och eftersom hon tränar i Årby så ligger det slingor med både 2,5 km - 5 km och 10 km. Så jag kände att jag kunde ju ta mig an en 5 kilometers runda. Sagt och gjort. Underbart väder, i lagom tempo. Löpningen är inte där ännu men det kommer förhoppningsvis. 

Eftersom jag gick från Bollhuset till Årbystugan så blev det ju en längre sträcka, så totalt blev det 6.45 kilometer och det kändes skönt. Så skönt att jag dessutom gjorde om det igår också när Meja tränade. 

 
Idag blir det dock ingen direkt träning då jag och Meja ska på presentjakt till Ninja som fyller 10 år på lördag. Kanske hinner jag med ett yogapass hemma. Nu när sovrummet dessutom är så mycket större så får jag ju plats utan problem.

Imorgon kan det dock bli ett pass i spåret igen då tjejerna har träning igen. Det gäller väl att passa på helt enkelt!
1 Anonym:

skriven

Härligt att promenera!

2 Hanna Karlsson:

skriven

Härligt att börja komma igång lite smått. :-)

3 Anonym:

skriven

Grymt jobbat!

Kommentera här: