Jag är en positiv person

Men ikväll så visar jag negativt..

 
Viljas skola har stängt ner några klasser på grund av smittspridning bland elever. Så idag och på måndag ska hon vara hemma. Även Viljas baskettränare uppmanade spelarna att avstå från träning under denna period om man tillhör de stängda klasserna. Skolan uppmanar dessutom alla elever att testa sig även om man inte har symptom. 

Sagt och gjort så valde vi därför att testa hela familjen. Inte bara Vilja kände vi. Och så på vis kan vi känna att vi drar vårt strå till stacken.

Och för min del blev det mitt allra första test. Jag har hållt mig frisk och har därför inte behövt tidigare. Och det var ju inte alls det roligaste jag har gjort. Rickard fick vara mannen i familjen och ta testet på hela familjen och innan hans ens skulle börja med mig så kände jag att jag ville lägga mig ner och grina, eftersom jag sett att tjejerna gör det. Och jag grät, det lovar jag. Men fina döttrar tröstar sin mamma.

Och resultatet visar att hela familjen är negativa. Vilket är skönt eftersom vi inte uppvisar några symptom alls, men många säger ju att testerna är missvisade. Men nu har vi ju ändå gjort det och visar negativ och vi får väl ändå förhoppningsvis lita på det.

För att sedan vara på den säkra sidan så tar vi nya test på måndagkväll igen, då på grund av att Vilja ska gå tillbaka till skolan på tisdag och hennes lärare vill gärna ha provsvaren. Vi tar alltså inte bara Vilja, utan vi säkerställer hela familjen.

Trots att både jag och Rickard är fullvaccinerade så väljer vi att testa oss också ändå. För man kan ju trots allt få det även fast man är vaccinerad. 

Nu ska jag njuta av mitt glas bubbel som jag faktiskt förtjänade efter väntan på provsvar. Det var jobbigare att vänta på provsvaren än att vänta på en graviditet.

Trevlig helg!

Kommentera här: