Hon fick träna..

Innebär ju att jag får röra mig..

 
Eftersom Viljas covid-19 test visade negativt så fick hon åka på träning idag ändå. Tränaren hade i förra veckan uppmanat tjejerna som gick i de nedstängda klasserna att avstå träning fram till och med tisdag denna vecka. Men eftersom både fredagens och dagens test var negativa så var Vilja väldigt välkommen på träning idag. Det var en lycklig Vilja jag körde dit.

Själv tog jag mig ett varv runt i Årbyskogen igen. 5 kilometers spåret blev ju totalt 6.36 kilometer eftersom bilen får stå kvar på parkeringen utanför Bollhuset där Vilja tränar. 
Idag lyckades jag dessutom öka tempot. Inga löpsteg direkt, förutom i nedförsbacken på vägen tillbaka till Bollhuset. Så det känns bra att det går snabbare och snabbare. Vet inte riktigt om målet är att springa dessa 5 kilometer, men jag ska jaga tempot i alla fall. 

Att ta spåret på måndagar sätter sina start. Känns så skönt att liksom ha avklarat starten på veckan. Imorgon har Meja träning samma tid som Vilja hade idag, så det blir förmodligen en rund då också. Det ska ju trots allt bli bra väder. 

I och med att jag skriver Hälsodagbok varje dag så har jag dessutom märkt att både kosten och att jag börjat med så kallade Power Walks har satt sina spår och visar resultat. Sakta men säkert, jag har inte bråttom direkt. 

Rimligt nog skulle jag hinna med 4 power walks i Årbyskogen medan tjejerna tränar denna vecka. Men vi får se hur många jag känner för. Veckans första pass är i alla fall avklarad. Check på den!

Att jag dessutom försöker komma ut på en kort promenad efter lunchen varje dag är ju också bra. Det blir "bara" 1,2 kilometer lite drygt på 13-14 minuter. Så varken snabbt eller långt, men jag kommer ut i friska luften och får röra på mig. En riktigt bra rutin faktiskt. Så faktiskt så har jag ju fått till 7,52 kilometer totalt idag. Heja mig!

Kommentera här: