10 år

Tänk att min energiknippe fyller 10 år idag..

 
Det var ju helt klart länge sen hon va såhär liten. Redan då kunde man se energin lysa i hennes ögon. Buset i hennes leende. Än idag undrar jag hur hon orkar vara den glada, spralliga och energifyllda tjej som hon är. Men jag älskar varje stund.

Idag har vi firat med kalas hela dagen. Vi började tidigt med att Rickards familj kom redan klockan nio på morgonen. Då Meja och Rickard skulle åka innan lunch så tyckte vi att det passade bra. Dessutom hade kusin Betty match idag så det föll sig riktigt bra med tidigt kalas.

Sen kom Ninjas kompisar Alma och Elsa ner. De bor ju två våningar upp. Så det var riktigt mysigt att de kunde komma och fika och leka med Ninja i två timmar. Vill ju inte bjuda hem en massa kompisar, men eftersom tjejerna träffas väldigt ofta så tyckte jag helt klart att de kunde få komma på lite tårta. Ninja fick dessutom en riktigt fin smyckesask av dem. 

Lagom efter lunchen kom mormor med paket. Och passande nog med nya örhängen som hon sen lade ner i sin nya smyckesask. Stolt som en 10åring placerade hon dem där. Och nu står asken på hennes skrivbord.

Moster Anni och kusin Devin kom med världens energi. Med mer paket och flera strukna rader på Ninjaj önskelista fick de leka av sig en hel del. Så när vi passade på att köra hem dem, eftersom vi ändå skulle handla, så kände Ninja sig riktigt nöjd med sin födelsedag.

Ninja valde MAX som födelsedagsmiddag. Mormor fick hänga med på det innan vi till slut körde hem henne.

Nu ikväll har vi bara myst här hemma. Vi har planterat Bollkryss i krukorna på uteplatsen. Satt upp lite belysning på vår lilla paviljong och så har vi städat lite till där ute. Lagom mysigt med andra ord. Tjejerna har för det mestat tittat tv i och för sig. Meja och Rickard är iväg på handbollscup och kommer hem imorgon. Vinst i alla tre matcher idag. Blir en sen söndag hem för dem med andra ord.

Ninja börjar runda av sin födeseldag. Det tar ju på krafterna att fylla tvåsiffrigt. Men hon har längtat och väntat på denna dag. 

Tack till alla er som gratulerat Ninja idag. Som var här. På Instagram. På facebook och på annat sätt också för den delen. Det betyder massor för både henne och mig. 

Grattis älskade Ninja på din 10årsdag. Och grattis till mig som idag varit trebarnsmamma i 10 år. 
1 Anonym:

skriven

Stort grattis!

Kommentera här: