En ledig kväll

Utan alla måsten..

 
Att ha en ledig kväll tillsammans hör inte till vanligheten i vår familj. Det är alltid något, varje dag känns det som. Men idag hade vi en ledig eftermiddag/kväll tillsammans.

Rickard ringde oss tjejer när han var på väg hem från jobbet. Så åkte vi till Tuna Park. Jakten på födelsedagspresent stod på schemat, trots att kalaset som Ninja skule på tyvärr blev inställt imorgon, men framflyttat till om två helger istället.

Sedan strosade vi runt i butikerna. Tjejerna gick för sig själva medan jag och Rickard smet in på Dressman och köpte lite nya kläder till honom. För ovanlighetens skull. Så mötte vi upp tjejerna och hamnade tillslut på mattorget där vi testade Brödernas. Och oj vilken smakupplevelse det var på hamburgarna. Ninja åt förvisso chicken nuggets och Meja valde en halloumi-burgare. Alla gick mätta därifrån kan jag lova. Vi passade även på att köpa höstskor till tjejerna nu när det börjar bli lite blött ute. Dessutom shoppade tjejerna för egna pengar. Det blev bara jag som gick tomhänt ut från Tuna Park idag.

Väl hemma igen bytte vi alla om till mjukiskläder. Meja sitter och pluggar på sitt rum. Ninja kollar Youtube på sitt rum. Rickard och Vilja sitter och försöker få igång NBK 2K22 på Play Station så de kan lira lite basket. Jag ska ta och krypa upp i fotöljen med min bok och läsa lite.

Imorgon väntas det basket hela dagen lång. Vilja ska spela två matcher och herrarna har hemmamatch som vi ska gå på.

Sedan gör vi oss redo en för dejtkväll. Jag och Rickard ♥

Kommentera här: