En hjälpande hand..

Kanske tror de inte på tomten.. Men jag kan ju alltid vara en hjälpande hand för tomten.

 
I helgen var jag, Rickard och min mamma i Ullared och handlade en hel del julklappar på Gekås. Så mycket smått och gott som följde med hem som ska hamna under julgranen till tjejerna. Det var ju inte bata julklappar som kom med hem. Lite julpynt fick också följa med. Men mest julklappar. Eller ja, närmare bestämt 43 julklappar slog jag in idag medan tjejerna tränade idag.

Vi kan ju checka av julklappar till våra syskonbarn i samma veva dessutom. Känns faktiskt så skönt att vara klar med dem i alla fall. Inte behöva känna den stressen senare.

Då får vi bara komplettera julklappar till våra egna tjejer fdrån och med nu. För i år har vi sagt att jag och Rickard inte ska köpa julklappar till varandra. Men det kan komma att ändras. För jag kan ju få för mig att hitta något jag vill ge honom. Men just nu har vi sagt att bara tjejerna ska få julklappar. Julen är ju trots allt barnens högtid.

Eftersom Meja fyller år om 2 veckor så har vi inte bett tjejerna om någon önskelista ännu. Men de vet om världsläget med containerbrister och andra brister som råder i världen just nu (möjligtvis arbetsskadad mamma i detta fall) så jag vill gärna planera in julklappsinköpen så tidigt som möjligt. Men så snart Mejas födelsedag är över så ska jag få tjejerna att skriva önskelistor.

Vi har dock redan varit duktiga på att snappa upp vad tjejerna önskar sig, så en del har vi ju faktiskt bockat av och det är redan inslaget. 

Jag lyssnade såklart på julmusik när jag slog in julklapparna. Det passade så bra eftersom jag dessutom fick Frida Skattbergs Julbak deluxe med posten idag. Signerad dessutom. Nu vill jag bara hugga in med julbaket också. 

Snart börjar min favorittid. Juletid. Jag känner hur lyckan kommer smygandes. 
1 Emma K:

skriven

WOW! Va du är duktig! Hoppas alla barn blir glada.

Kommentera här: