Säsongens första EasyBasket

Men inte första gången för henne..

 
Igår var det äntligen uppstart för Ninja att spela EasyBasket med sitt lag. Ett glatt men nervöst gäng tjejer som aldrig spelat en basketmatch tidigare. Ninja kände sig dock lugn eftersom detta inte var första gången hon spelade EasyBasket. Men tre matcher igår, innebar för min del 4,5 timme i BollHuset. 

Hon gjorde ju det redan för två år sen tillsammans med Vilja och Meja, när de spelade i Torshälla-laget. Hon var redan då liten och ettrig på plan, vilket hon även var igår. Vilket var tur för hon stod för den större delen poäng under matcherna. Rutinerat helt enkelt. 

Samtidigt så märkte jag att hon har mer kraft än vad hon bör ha på matcherna. Troligtvis är det på grund av att hon fortfarande tränar med Mejas lag två gånger i veckan och de spelar ju dessutom på högra korgar. Så nör hon då kommer med kraft för att göra en lay up så som hon gör mot de höga korgarna så blir det svårt att möta kraften mot de låga korgnarna och bollen tar i plankan för hårt och stutsar ut från korgen. Men det är sånt hon får träna på helt enkelt.

Idag är det dessutom träning med hennes lag igen.

Mejas träning är dock inställd, men hon bytte om och tänker köra ett pass med Viljas lag. Jag är så tacksam över att hon är välkommen även dit. Precis som Vilja är välkommen på Mejas träningar. Så till slut får alla tre tjejer till 4 träningspass i veckan ibland. Meja nöjer sig oftast bara med 3 träningspass ifall hon får chansen att träna med farfar en dag på vardagarna också. Så det blir ju 4 pass för henne ändå. 

 
Är så stolt över mina baskettjejer faktiskt! Så målmedvetna redan nu ♥
1 Emma K:

skriven

Kul med matcher.

Kommentera här: