För hon fyller 12 år idag

Det gick fort när Meja kom till världen..

 
Och det har gått fort fram till idag också. Dagen hon fyller 12 år. 

Tjejen som är klok som en bok. Envis som en åsna. God som en björn. Lugn som en filbunke. Tyst som en mus. Ja, min Meja är en alldeles speciell tjej. Och det har varit så fantastiskt att just jag fick bli hennes mamma. 

Just idag för tolv år sen skulle jag och Rickard åka till IKEA för att köpa ett nyss köksbord när Rickard hade slutat jobbet. Vilja fick stanna hemma hos farmor och farfar. Men vi kom bara till entrén till IKEA när Rickard såg mig djupt i ögonen och frågade om han skulle köra lite snabbare hem, trots släpkärra på bilen. Svaret blev ja då jag trots allt hade tagit flertalet värkar på de cirka 30 minuterna det tog för oss att ta oss till IKEA.
Släppte av mig hemma och for och hämtade Vilja. Min mamma kom över medan vi nattade Vilja och så vi åkte in till förlossningen. Drygt 20 minuter senare anlände Meja till världen.

Idag är det Mejas dag. Den har hon med Vilja och Ninja spenderat hemma hos mormor, som tagit semester för att få tid till barnbarnen. Det blev pannkakaslunch och sällskapsspel innan jag hämtade dem efter jag slutat.
Meja ville sen hänga på Ninjas basketträning innan vi styrde bilen till Burgeriet i Kjula för kvällsmat. Enligt hennes önskan. Mormor fick följa med och lämna presenter.

Nu är vi hemma igen och gör kväll. Ninja tyckte vi skulle fika på lite chokladpudding för Mejas skull, men vi lider av matkoma just nu.

På lördag blir det kalas för Rickards sida av släkten så kommer min syster med familj nästa helg. 
Som familjemys blir det Bio på fredag då jag och Rickard tagit semester.

Tack Meja för att just du ville komma till mig. Du är en så omtänksam tjej så jag blir alldeles rörd och stolt över att just du är min. Fortsätt vara du, så står jag precis bredvid dig ♥

Kommentera här: