En helg tillsammans

Familjetid när den är som bäst..

 
Det gäller att ta vara på dessa lediga helger vi får tillsammans. Tjejerna har ju dock haft höstlov, men både jag och Rickard slutade tidigare i fredags och tog med tjejerna på bio. Familjen Addams 2 blev det. Men popvornskal i tandköttet och törstiga på grund av allt salt åkte vi hem. Ninja sprang upp till grannen på pyjamasparty och vi andra tog det lught hemma. Förberedde en del för lite kalasfirande av vår Meja som väntades under lördagsförmiddagen.

Vi fick lite gäster på lördagsförmiddagen. Presenter till Meja och fika till alla. På eftermiddagen tog vi oss en riktigt härlig promenad i det underbara vädret.

 
På kvällen tog vi oss till S:T Eskils kyrkorgård för att tända ljus hos Leo och hos pappa Roine. Sedan vidare till Torshälla Kyrkogård för att tända ljus för mormor,morfar och för Kapten Peter. Det är så fridfullt att gå runt på kyrkogårdar när det lyser så många ljus hos alla vi mist. 

Igår hann vi med en runda med att söka julinspiration på några butiker här hemma. Chokladkalender till tjejern, en korg till alla julböcker och två julbyar. Tänk att jag lyckats få Rickard att älska julen, kanske inte lika mycket som jag själv, men han är absolut inte en Grinchen längre.

Kvällen spenderades med mamma och Bingolotto. Kladdkaka till fika och bingo för min egen del. 100 kr är ju i alla fall nyaa bingolotter till nästa söndag.

En helg tillsammans var precis vad jag behövdes. Och det kändes så skönt att få skriva det nu och tänka tillbaka på helgen. Just eftersom dagens arbetsdag var så påfrestande.

Nu är dock arbetsdagen slut och jag är hemma. Dags att förbereda tjejerna för basketträning. 

Kommentera här: