Årets julklapp 2021

Är alltså en evenemangsbiljett.. 

Jag berättade det för Rickard i telefonen under förmiddagen. Sen blev han helt plötsligt väldigt upptagen. För att senare få en bild på att han faktiskt köpt biljetter.

Denna lilla basketfamilj ska alltså få uppleva Basket i Globen (Avicii Arena) nästa vecka. Hur coolt är inte det? Sverige möter Finland och det är mer är 9000 stycken biljetter sålda. Och vi är 5 av dem.

 
Jag höll tyst när jag kom hem tills Rickard kom hem efter jobbet och han fick berätta för tjejerna att de inte fick träna basket nästa torsdag. Och det mottogs med lite sura miner först. Men när han berättade att han hade köpt biljetter till matchen så blev de genast mycket gladare.

För barnen lär sig så otroligt mycket av att kolla på matcher också. Så detta får bli en lärdom för dem. Nu är vi ju vana att gå på våra egna matcher hemma i lilla Stiga Sports Arena med våra damer och herrar från vår egen basketklubb. Men detta blir ju snäppet lite mäktigare.

Jag är riktigt taggad. Ser verkligen fram emot detta. Rickard kan verkligen överraska oss tjejer på det allra roligaste sätt. Tid tillsammans helt enkelt.

Tid är allt vi har. Tid är allt vi får. Tid är allt vi ger ♥
1 Emma K:

skriven

Wow. Snacka om roligt.

Kommentera här: