Adventsgrans gröna naglar

Och pepparkaksbak..

 
Idag hade jag en bokad tid för att fixa mina naglar. De växer otroligt mycket just nu så det känns som om besöken blir allt tätare. En ny form på naglarna fick det bli dessutom. Idag valde jag en adventsgrans grön nyans. Eftersom vi i veckan behöver jaga vår adventsgran till vår uteplats. Till helgen väntas det basketmatch på bortaplan för Mejas del så vi får förbereda så gott vi kan innan dess.

Och på tal om att förbereda inför advent så bakade tjejerna pepparkakor idag. Ninja testade de små pepparkaksformarna som mormor köpte i torsdags. Det blev verkligen små munsbitar av de formarna. Försvinnande gott skulle jag säga. 

 
Medan tjejerna bakade pepparkakor stod jag bredvid och tittade på och drack glögg. Vi lyssnade och sjöng på julmusik så högt att Rickard till slut vaknade från sin tupplur han tog sig efter lunchen.
Det är förmodligen inte sista gången vi bakar pepparkakor innan jul här hemma. Ett underbart sätt att umgås och ha mysigt tillsammans. Och så lär vi inte låta pepparkakorna räcka till jul heller så.

Ikväll är det Bingolotto med mamma igen. Ninja ska bjuda mormor på sina små pepparkakor och så värmer vi på lite wienerbröd från frysen. Så smidigt. De får åka in i ugnen så snart min köttfärslimpa är färdig.

Snart är vi redo för en ny arbetsvecka och allt vad familjelivet innebär. Träningar, Basketmatch i Aviici Arena, Rickards födelsedag nummer 37 och så första advent såklart.

Kommentera här: