När de inte vet..

Så gäller de att se till att de är hjälpsamma ändå..

 
Igår när tjejerna började komma hem efter skolan så upptäckte dem att det satt lappar på spegeln i hallen. En varsin lapp med; packlista efter deras egna behov vill säga.

Camping väntar i helgen. Men tjejerna vet inte alls vart vi ska denna helg. Det tycker jag är lite roligt. Och de har dessutom inte vetat om detta så länge så varken tjat eller längtan har det varit. Visst har det kommit frågor, men de vet själva att vi inte tänker berätta och snart ska vi ju ändå åka så det är ingen idé att tala om det just nu ändå.
"Se till att väskorna är färdigpackade innan ni går till skolan imorgon", var det enda kravet. 

 
Väskorna stog på en hög i hallen när jag vinkade av dem till skolan idag. Själv jobbar jag hemma vilket är skönt då Rickard slutar lite tidigare för att komma och hämta packningen. För att sedan hämta husvagnen så vi alla är redo för avfärd runt halv fyra i eftermiddag.

Igår när vi var iväg och handlade matvaror inför helgen så blev de lite avundsjuka på att mormor minsann visste vart vi ska åka. Vad de dessutom inte vet är att mormor ska komma och hälsa på oss imorgon på eftermiddagen. För vi ska inte ens så långt bort. 

Nu är min lunch slut så jag ska återgå till arbete de sista timmarna nu innan helg. En helg med familjen helt enkelt! Små enkla saker som gör livet med familjen lite mysigare ♥

Trevlig helg!

Kommentera här: