Hemester

Årets första hemester..

 
Som jag skrev i fredags (finns att läsa r) så skulle vi iväg och campa med husvagnen. Tjejerna som inte visste något blev smått överraskade att vi skulle till Parken Zoo Camping och Stugby. En hemester med andra ord. Vilket passade oss riktigt bra.

Det blev en fin kväll och vi avslutade fredagen med att kika på Masked Singer inne i husvagnen. Vi vi har helt plötsligt fått in en tv i husvagnen.

Vi hade passat på att köpa entrébiljetter till Parken Zoo också, så vi tog oss dit på förmiddagen. Vilket var riktigt kul då djuren var väldigt aktiva. Det blev ett par timmar med både lunch och fika inne på parken innan vi kom tillbaka till husvagnen precis när en regnskur kom.

 
Regnskuren varade inte så länge så vi kunde köra en omgång minigolf också. 

 
Och så  passade jag på att hämta min mamma för eftermiddagsfika i vår husvagn. Hon hade ännu inte sett den, förutom på bilder, så lite fika, utomhusspel och så middag fick hon innan jag körde hem henne igen. Det är ju det mysigaste med att bo nära hemma. Man kan ju få besök.

 
Det blev en kvällsdusch i det fräscha servicehuset som finns på campingen innan tjejerna kröp ner i vår säng och kikade på tv tills de blev trötta.

När vi vaknade på söndagen började vi packa ner både förtält och all packning. Då hann vi dessutom in på Parken Zoo en gång till, för bokar man entré via campingen när man bor där så får man en två-dagars entré till priset av ett. Riktigt bra tycker jag.
Nu var vi bara där inne i drygt två timmar, men vi hann med både lunch och popcorn.

 
Vi summerar vår hemester till något alldeles perfekt. Tid för familjen, med annan miljö. Det går bara att låsa in denna fantastiskt helg i hjärtat.

 
Och vem vet. Kanske kommer vi tillbaka en helg till för lite hemester.

Nu är husvagnen tillbakakörd till försäljaren för en genomgång precis lagom innan garantitiden går ut. Förhoppningsvis får vi hämta hem den om nån vecka. Då får vi planera nya äventyr!

Kommentera här: